Categoriearchief: Blog

Waarom zou je een Reiki cursus volgen?

In de voorbereiding van een Reiki Cursus komen er altijd mensen op mijn pad die de juiste vragen stellen.

‘Wat als ik nu de Reiki cursus wil doen als extra tool zonder het perse te willen beoefenen, kan dat?’

Reiki blijft groeien in populariteit over de hele wereld. Veel mensen voelen zich aangetrokken tot het idee van het leren van Reiki, en er zijn altijd mensen die Reiki hebben maar het niet per se iedere dag actief beoefenen.

Misschien vraag je je af waarom iemand dan een Reiki cursus zou willen volgen zonder de intentie om het te gebruiken in een dagelijkse context. Dit schrijven verkent de redenen, voordelen en praktische aspecten van het volgen van een Reiki cursus, zelfs als je op dit moment niet van plan bent om het actief te beoefenen.

Waarom zou je een Reiki Cursus volgen?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen overwegen om een Reiki cursus te volgen, zelfs als je het niet van plan bent om het regelmatig te beoefenen:

Persoonlijke groei en zelfontwikkeling:
Het volgen van een Reiki cursus kan een diepe invloed hebben op je persoonlijke ontwikkeling. Je leert technieken en principes die je kunnen helpen om beter om te gaan met stress, je emotionele balans te vinden en meer in contact te komen met jezelf.

Inzicht in energie, hoe het stroomt en wat dat voor je gezondheid kan betekenen:
Zelfs zonder regelmatige beoefening kan de kennis van Reiki je begrip van energie en holistische kijken verdiepen. Dit kan je helpen om een bredere visie te krijgen over gezondheid en welzijn.

Verhoogd zelfbewustzijn:
Reiki kan je helpen om je zelfbewustzijn te vergroten. Dit kan nuttig zijn in het dagelijks leven, ongeacht of je Reiki daadwerkelijk ‘hands on’ bewust toepast.
Het dagelijks beoefenen zal je helpen om ook werkelijk patronen te doorbreken.

Verbinding met anderen:
Een cursus biedt de kans om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en te verbinden. Dit kan leiden tot waardevolle ontmoetingen, vriendschappen en netwerken.

5.Toepassing in het dagelijks leven:
De technieken en principes die je leert in een Reiki cursus kun je eenvoudig toepassen in je dagelijkse routines, zoals een goede zelfzorg en stressregulatie

Praktische tips voor het volgen van een Reiki Cursus

Als je hebt besloten dat je een Reiki cursus wilt volgen, zijn hier enkele praktische tips:

Kies de juiste Cursus:
Zoek naar een cursus die past bij jouw doelen en behoeften. Overweeg factoren zoals is dit de juiste leraar voor mij, de cursusinhoud en de groepsgrootte.

Wees open en nieuwsgierig:
Ga de cursus in met een open geest en de bereidheid om te leren en te ervaren. Reiki gaat niet alleen over kennis en de technieken, maar ook over het openen van jezelf voor nieuwe manieren van denken en voelen.

Integreer wat je leert:
Zelfs als je Reiki niet actief beoefent, probeer de principes en technieken die je leert in je dagelijkse leven te integreren.

Reflecteer en geniet van het proces:
Neem de tijd om te reflecteren op je ervaringen en geniet van de reis. Reiki leren kan een transformerende ervaring zijn, ongeacht je uiteindelijke doel.

Tot slot

Het volgen van een Reiki cursus kan een verrijkende en waardevolle ervaring zijn zelfs zonder de intentie om het actief te beoefenen. Of je nu geïnteresseerd bent in persoonlijke groei, energie, of gewoon nieuwsgierig bent naar Reiki, de kennis en inzichten die je opdoet kunnen je leven op vele manieren verbeteren. Het belangrijkste is om open te staan voor de mogelijkheden en te genieten van de het proces van zelf ontdekking, ontwikkeling en welzijn.

#UsuiShikiRyoho #Just4Today

De eerste keer Reiki

De Eerste Keer Reiki.

Iedereen die Reiki heeft kan zich de eerste keer nog goed herinneren. Voor mij was het een gevoel van thuiskomen.

De eerste keer dat je Reiki ervaart, kan een bijzondere en rustgevende ervaring zijn. Reiki richt zich op het balanceren van de energie in je lichaam en kan helpen bij zowel fysieke als emotionele klachten. In deze blog vertel ik je wat je kunt verwachten van een tafelbehandeling en hoe je je kunt voorbereiden op je eerste sessie

Wat is Reiki?

Reiki is een techniek waarbij de behandelaar energie doorgeeft via de handen. Het woord ‘Reiki’ bestaat uit twee Japanse woorden: ‘Rei’, wat universele levensenergie betekent, en ‘Ki’, wat de energie die door alle levende wezens stroomt betekent. Het doel van Reiki is om de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te bevorderen en de balans in het energetisch systeem te herstellen

De Voorbereiding

Voor je eerste Reiki-sessie hoef je weinig voor te bereiden. Zorg ervoor dat je comfortabele kleding draagt, tijdens de behandeling blijf je volledig gekleed. Het is ook een goed idee om wat eerder aan te komen, zodat je ontspannen en op je gemak kunt beginnen.

De Behandeling

Bij een tafelbehandeling lig je ontspannen op een massagetafel. Je krijgt een lekker dekentje over je heen. Je hoeft niets te doen behalve ontspannen en de ervaring laten gebeuren.

De Reiki Sessie

Meestal begin ik bij je hoofd en werk dan langzaam naar beneden. Mijn handen plaats ik op of net boven specifieke punten op je lichaam, waarbij ze een bepaalde volgorde aanhouden die de energiestroom optimaliseert. Deze aanrakingen zijn licht en zacht, en sommige mensen voelen warmte of een tinteling op de plekken waar de handen worden geplaatst.

Wat Kun Je Verwachten?

Een Reiki-sessie duurt meestal ongeveer 75 minuten. Je kunt diepe ontspanning ervaren. Sommigen voelen zich zo ontspannen dat ze in slaap vallen. Anderen voelen de energie door hun lichaam stromen, wat kan resulteren in een gevoel van rust en helderheid. Na de sessie kan je je verfrist en hernieuwd voelen.

Na de Behandeling

Na afloop van de sessie is het belangrijk om rustig de tijd te nemen om weer volledig bij te komen. Drink voldoende water en geef jezelf de tijd om de effecten van de behandeling te verwerken. De effecten van Reiki kunnen subtiel zijn en soms pas na een paar dagen volledig merkbaar worden.

De eerste keer Reiki kan een unieke en diepe ervaring zijn. Door jezelf open te stellen en de tijd te nemen om te ontspannen, geef je jezelf de kans om de helende energie van Reiki volledig te ervaren. Of je nu op zoek bent naar fysieke verlichting of emotionele balans, een Reikibehandeling kan een waardevolle stap zijn op je pad naar welzijn.

Waar je ook gaat, daar ben je!

Jon Kabat Zinn schreef het al in zijn boek over Mindfulness. Door allerlei prikkels en afleidingen kan het soms een uitdaging zijn om echt in het moment aanwezig te zijn.


In onze eerste Meditatie Cirkel in ’t Hooge Huis in Naarden hebben we de mogelijkheid onderzocht om dieper te verbinden met onszelf, onze ademhaling, ons lichaam en onze omgeving. Krachtige tools om innerlijke rust, veerkracht en helderheid te ervaren.

Verbinden met je Ademhaling

De eerste oefening was het richten van de aandacht op de ademhaling. Je adem is altijd bij je, en het bewust volgen van de in- en uitademing kan een directe poort zijn naar het huidige moment. Door simpelweg te observeren hoe de adem je lichaam in- en uitstroomt, kun je kalmeren en jezelf verankeren in het hier en nu. Soms ervaar je de verbinding zo sterk dat je 1 wordt met je ademhaling. Waar je ook gaat daar ben je!

Verbinden met je Lichaam

De 2e oefening was gericht op het voelen en ervaren van het lichaam. Eerst met een gerichte bodyscan vervolgens naar een volledige ervaring van het lichaam. Door je bewust te zijn van lichamelijke sensaties kun je spanning loslaten en dieper in contact komen met jezelf. Waar je ook gaat daar ben je!

Verbinden met je Omgeving

De volgende oefening was gericht op het bewust worden van de omgeving – het geluid van de vogels buiten, de geur van bloemen, of gewoon de aanwezigheid van andere mensen om je heen. Dit bewustzijn kan ons helpen om te ervaren dat je een onderdeel bent van je omgeving en meer waardering te krijgen voor het leven zoals het zich ontvouwt. Waar je ook gaat daar ben je!

#Meditatie Cirkel #Verbinding

De Kracht van Reiki:

Zelfbehandeling en Uitwisseling

Zelfzorg heeft vandaag de dag een steeds grotere prioriteit in ons leven om fysiek, mentaal en geestelijk gezond te blijven. De beoefening van Reiki is een waardevolle manier naar een betere innerlijke balans en welzijn.
In onze R4R groep stond vandaag deze zelfbehandeling en uitwisseling centraal. Het ondersteunt onze eigen persoonlijke groei en versterkt ook de verbinding met elkaar.

Een dagelijkse toewijding

Een van de kernprincipes van Reiki is dat het niet alleen anderen kan helen, maar vooral ook onszelf.

De middag begon met het beoefenen van de zelfbehandeling. Een krachtige manier om onze innerlijke energie te harmoniseren en te versterken. Door dagelijks tijd te nemen voor een zelfbehandeling, begin je een diepgaande relatie op te bouwen met je lichaam en geest.

Een zelfbehandeling omvat het plaatsen van je handen in een bepaalde volgorde op verschillende delen van je lichaam, waardoor de universele levensenergie (Ki of Chi) kan stromen naar gebieden die uit balans zijn. Deze eenvoudige handelingen kunnen een diepgaand effect hebben op ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn. Na verloop van tijd kan deze zelfbehandeling helpen bij het verminderen van stress, het loslaten van blokkades en het vergroten van het algemene gevoel van welzijn.

Zelfinzicht en bewustwording

Wanneer je jezelf dagelijks behandelt met Reiki, ontwikkel je ook een dieper zelfinzicht. Je wordt gevoeliger voor de signalen van je lichaam en geest. Dit bewustzijn stelt je in staat om patronen te herkennen, emoties te begrijpen en eventuele disbalans op te merken voordat ze zich manifesteren als fysieke of emotionele klachten. Het proces van zelfinzicht dat ontstaat door regelmatig Reiki te beoefenen kan een waardevol instrument worden voor persoonlijke groei en transformatie.

Reiki voor Reiki en verbinding met anderen

Naast zelfbehandeling is het delen van Reiki met anderen een belangrijk aspect van onze beoefening.. Reiki-uitwisselingen brengen studenten samen om energie te delen en elkaar te ondersteunen. Door deel te nemen aan Reiki voor Reiki uitwisselingen kun je niet alleen de kracht van deze energie ervaren in een groep, maar ook de banden met mede beoefenaars versterken.

Reiki voor Reiki uitwisselingen kunnen variëren van informele bijeenkomsten tussen vrienden tot gestructureerde groepssessies onder begeleiding van ervaren Reiki-beoefenaars. Ze bieden een gelegenheid om te leren van anderen, nieuwe perspectieven te krijgen en te groeien in je eigen vaardigheden.

De weg naar innerlijke harmonie

Reiki zelfbehandeling en het deelnemen aan Reiki voor Reiki uitwisselingen zijn een wegwijzer naar innerlijke harmonie en verbondenheid. Door jezelf dagelijks te behandelen met Reiki, vergroot je niet alleen je eigen welzijn, maar ontwikkel je ook een dieper begrip van jezelf en je relatie met anderen. Door deel te nemen aan Reiki-uitwisselingen, maak je deel uit van een gemeenschap die zich toelegt op groei, genezing en het delen van liefde en energie.

Als je op zoek bent naar een manier om jezelf en anderen te ondersteunen, overweeg dan om Reiki in je leven te verwelkomen. Het kan een transformerende reis zijn naar meer bewustzijn, balans en compassie.

Reiki Damai organiseert regelmatig cursussen en R4R uitwisselingen. Voor meer informatie kijk even bij Agenda en Contact

#UsuiShikiRyoho #Reiki #R4R #Zelfbehandeling #Bewustwording #Zelfinzicht #Balans

Reiki Challenge 21 dagen

De Kracht van INTENTIE
Van 1 – 21 Juni organiseer ik voor de 3e keer de CHALLENGE 21 dagen Reiki een evenement op facebook in een beslotengroep.

Wat is mijn intentie om 21 dagen REIKI te organiseren?
Mijn reden om deze 21 dagen Challenge te organiseren is, dat ik me bewust ben hoe enorm groot de reikwijdte en de kracht van Reiki is. Ook zie ik de wereld reflecterend in mij en om mij heen. Ik realiseer me dat ik daarin een schakel kan zijn! Wie zichzelf en de mensen om zich heen wil ondersteunen, begint met een goede zorg voor zichzelf.

Mijn UITNODIGING aan mezelf en aan jullie is om de uitdaging aan te gaan om je nog bewuster te worden van jouw eigen Reikileven, alle veranderingen en mogelijkheden die het je biedt. Om te kijken wat het jou brengt in jouw leefomgeving en voor de mensen om je heen.
Zelf behandeling en uitwisseling is daarbij noodzakelijk voor een goed Zelf inzicht.

Dit gaan we doen volgens een PLAN, een methode ons meegegeven door onze leraren en masters:
Door iedere dag jezelf te behandelen, word je je bewust van wat deze energie voor je betekent, hoe het je ontspant en hoe het je beweegt.
Binnen deze onlinegroep vind je iedere dag van 1 – 21 Juni berichten om je te inspireren en is er alle ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen.

TIP Ik raad je aan om iedere dag een dagboekje bij te houden, waar je jouw persoonlijke bevindingen in beschrijft en voel je welkom om van daaruit te delen binnen de facebook groep die besloten is voor leden.

Wil je mee doen? Dat kan.
Meld je aan via het contact formulier
Als je niet gewend bent iedere dag jezelf te behandelen, zul je zien hoe gemakkelijk je dit kunt doen en hoe snel je jezelf kunt ondersteunen.
Geef je jezelf wel iedere dag een behandeling? Deze Challenge zal je praktiseren en uitwisseling verdiepen.
Deze uitdaging is toegankelijk voor Reiki-beoefenaars uit alle lineages en oefenstijlen.
De FOCUS in deze Challenge is om je Reiki-handen elke dag te oefenen en je bewustzijn van deze wonderlijke helingsmethode te vergroten.
Wat is jouw intentie?
Dank je wel!

Just for today do not worry

Reiki en de realiteit van leven.

Soms lijkt het leven een onophoudelijke reeks van uitdagingen en stressvolle momenten te zijn, waardoor het moeilijk kan zijn om het volledig te aanvaarden.

Een van de krachtigste aspecten van het beoefenen van Reiki is het vermogen om onszelf te helpen door juist vandaag in het moment te leven.

Door te concentreren op de stroom van energie door lichaam en geest, leren we gedachten los te laten en meer aanwezig te zijn in het hier en nu. Dit stelt ons in staat om het leven te omarmen en te verwelkomen met openheid, acceptatie en dankbaarheid, in plaats van te worden overweldigd door angst, zorgen en stress.

Als we leven vanuit angst, raken we verstrikt met onze zorgen, als we leven vanuit liefde ontstaat er ruimte en kunnen we in beweging komen.

Reiki helpt uitdagingen en moeilijkheden in het dagelijkse leven met moed en veerkracht aan te gaan. Wetende dat alles wat zich voordoet een kans biedt voor groei, heling en transformatie.

Door te kijken met een zachte blik zien we meer en ook dat wat er te doen staat. Reiki kunnen we ervaren als een innerlijke kompas, wat op het juiste moment de juiste richting wijst. Met toegewijde aktie brengt het ons precies daar waar we moeten zijn.

#Usui Shiki Ryoho #Transformatie #Compassie #Reiki


Reiki en Honden

De Oneindige Knoop: Een verhaal van een onverwachte Val en Reiki

De zon scheen zachtjes door het bladerdak van de bomen terwijl ik samen met onze 2 honden, mij een weg baande door het bos.
Ons kleinste hondje had een gat in het hek gevonden, wat haar bracht bij het aangrenzende land van de theosofen. Parmantig liep zij paralel aan het bospad, weliswaar onschuldig, doch toch om de spanning te verhogen, over verboden grond.

Na een tijdje verdween zij, zoals wel vaker gebeurd, geheel op haar eigenwijze uit zicht.
Ik had de hoop dat zij snel zich weer bij mij zou voegen, maar dat bleek helemaal niet het geval.
De schemer zou niet lang op zich wachten en mijn onrust nam toe.
In de verte hoorde ik haar ineens opgewonden blaffen, Belaa trok plots hard aan de lijn met de wens om zich naar haar toe te snellen. Zij vond het ook maar niks die kleine, zo alleen op stap.
Mijn gedachten waren daar bij de plek waar het gekef vandaan kwam. Ik was zelf verstrikt geraakt in een oneindige knoop van angst en zorgen, zonder echt nog bewust te zijn van mijn omgeving.

Plotseling, voelde ik mijn rechtervoet struikelen over een wortel die blijkbaar uit de grond stak. De wereld stond stil terwijl ik mijn balans verloor. Ik had mijn handen voor mij en kon mijzelf gelukkig enigszins heel onhandig opvangen. Toch kon ik niet voorkomen dat ik met een harde klap op de grond belandde. Een scherpe pijn schoot door mijn pols en ik wist meteen dat ik mezelf behoorlijk bezeerd had.
Automatisch vond mijn hand de pijnlijke plek.

Soms zijn het die momenten waarop we het minst opletten, dat het leven ons een krachtige herinnering stuurt om in het nu te blijven, om bewust te zijn van elke stap die we zetten.

Met een gekneusde pols en een hernieuwd besef van het belang van aandacht, voelde ik een hondensnuit en stond ons kleinste hondje Fasolka vrolijk hijgend naast me.
Ze had alles van een afstandje in ‘slow motion’ goed kunnen aanschouwen.
Belaa begroette haar vervolgens enthousiast en begon haar liefdevol door elkaar te schudden. Ook zij was opgelucht dat onze kleine roedel weer compleet was. Het was wel een grappig tafereel daar zo op dat zanderige bospad.
Die twee vrolijk stoeiende honden en een enigszins ‘verfromfraaide’ vrouw van middelbare leeftijd languit op de grond.

Langzaam krabbelde ik overeind en vond mijn weg weer terug naar huis. Thuis aangekomen
gaf ik mijn gekneusde pols Reiki en met toegewijde aandacht hoopte ik dat het snel weer zou helen.

Ik voelde weer rust en een hernieuwde verbinding met mezelf en mijn omgeving. Het was alsof de val in het bos me had geleid naar een plek van innerlijke genezing en bewustwording.

Soms moeten we vallen om weer op te staan, en soms ervaren we pijn om te kunnen helen. Het leven geeft ons iedere dag kansen voor groei en transformatie. En met elke stap die we zetten is er de helende kracht van liefdevolle aandacht. Voor nu blijf ik maar even thuis en let ik heel goed op waar ik mijn voeten zet!

Eigenlijk zou deze blog Honden en Reiki moeten heten en gaan over de oneindige knoop ’the Circle of Life’ maar dit verhaal nam een geheel eigen wending.

#Just4Today #10jaarmaster #UsuiShikiRyoho #HondenenReiki

In balans met Reiki: het principe van geven en ontvangen

Van de week kwamen Reiki Usui Shiki Ryoho studenten samen en kwam het principe van geven en ontvangen ter sprake, met name hoe belangrijk het is om in balans te zijn

Tijdens onze bijeenkomst ging het om het uitwisselen van de energie van Reiki. Alle studenten gaven en ontvingen een volledige behandeling.

In het dagelijkse leven draait veel om geven en ontvangen. Het gaat ook om dingen delen, zoals tijd, vriendelijkheid en zelfs emoties. Het draait om geven zonder iets terug te verwachten en ook om kunnen ontvangen als iemand iets voor jou wil doen.

De Voordelen van Geven

Als je geeft, voel je je goed van binnen. Het helpt niet alleen de persoon die ontvangt, maar ook degene die geeft. Het kan je gelukkiger doen voelen en je relaties versterken. Bovendien moedigt het anderen aan om ook vriendelijk te zijn, waardoor er een energie van liefdevolle vriendelijkheid ontstaat.

Het Belang van Ontvangen

Soms is het moeilijk om hulp te accepteren. We willen niet afhankelijk lijken of anderen tot last zijn. Maar het is belangrijk om om hulp te kunnen vragen, om te kunnen ontvangen. Het laat anderen zien dat ze kunnen helpen. Het opent de deur voor meer verbondenheid en vertrouwen.

Streven naar Evenwicht

Het draait allemaal om balans. In het leven, op je werk of in je vrienden kring kan te veel van jezelf geven, leiden tot uitputting, terwijl te veel nemen anderen kan afschrikken. Het is belangrijk om te weten wanneer je kunt geven en wanneer je kunt ontvangen. Dit vereist begrip, afstemming, empathie en goede communicatie.

Conclusie

Geven en ontvangen is een sleutel in de beoefening van Reiki, in het opbouwen van sterke relaties en het creëren van een fijne community.

We leren om in balans te geven en te ontvangen, zodat vriendelijkheid en begrip de basis is in hoe we met elkaar omgaan.
Misschien is dit ook deel van de energie die wordt ervaren als je jouw plek inneemt in een Reiki Kring en in dat samenzijn kan worden ervaren.

Reiki Damai organiseert regelmatig Reiki voor Reiki bijeenkomsten.

Op weg naar verlichting

In onze drukke wereld, waar stress en spanning vooral de boventoon voeren, voelen we ons vaak leeg en opgebrand. We zoeken naar manieren om beter voor onszelf te zorgen, rust te vinden en de innerlijke balans te herstellen.

In Nederland zijn er heel veel mensen die Reiki beoefenen. Maar wat is dat precies en waarom vraagt het een houding van overgave?

Reiki is een oude Japanse heelwijze die draait om het kanaliseren van universele levensenergie om fysieke, emotionele, mentale en spirituele heling te bevorderen. Het woord “Reiki” bestaat uit twee Japanse karakters: “Rei”, wat “universeel” betekent, en “Ki”, wat “levenskracht” of “energie” betekent. Samen verwijzen ze naar de krachtige energie die door alles heen stroomt en genezing bevordert.

Een belangrijk aspect van Reiki is overgave. Het proces van het ontvangen van Reiki vraagt dat de ontvanger toestemming verleent en zich openstelt voor deze levensenergie wat wij Reiki noemen. Het is een daad van overgave aan het helende proces dat plaatsvindt.

Overgave gaat verder dan alleen het ontvangen van Reiki. Het omvat ook het loslaten van vastzittende emoties, gedachten en overtuigingen die ons belemmeren om volledig in balans te zijn. Door overgave leren we te vertrouwen op het natuurlijke proces van heling en transformatie, in plaats van krampachtig vast te houden aan controle en weerstand te bieden aan verandering.

Het beoefenen van Reiki kan diepgaande effecten hebben op ons welzijn. Het opent de deur naar diepe ontspanning, innerlijke rust en zelfheling. Het stelt ons in staat om los te laten wat niet langer dienend is en om ruimte te maken voor groei en genezing op alle niveaus van ons wezen.

Overgave is geen passieve daad. Het vereist moed, vertrouwen en bereidheid om de controle los te laten en je over te geven aan het onbekende. Het is een continu proces van bewustwording, acceptatie en loslaten.

In een wereld die vaak draait om actie, planning en controle, kan overgave een verfrissend tegenwicht bieden. Het herinnert ons eraan dat er kracht schuilt in het loslaten en dat ware heling vaak begint wanneer we stoppen met vechten en ons overgeven aan het natuurlijke ritme van het leven.

Of je nu Reiki beoefent of niet, overgave kan een waardevolle les zijn voor ons allemaal. Het herinnert ons eraan dat we heel veel niet onder controle hebben en dat er schoonheid en kracht schuilt in het loslaten en vertrouwen op het proces van het leven zelf. Laten we de verlichting van onze klachten omarmen op onze reis naar welzijn en innerlijke vrede.

#UsuiShikiRyoho #Cursus #Uitwisseling

Tijd voor heling

HOUR OF LOVE
India.Arie

If you wanna know real feeling
Take the time for healing
A moment in the morning for prayer

Begin anew with sunrise
Wipe the dust from your eyes
Be rid of your disguises again

A little for your father, a little for your mother
A little for your sister, a little for your brother
A little love for your soul will make you whole

If you’re looking for protection
Learn to read directions
Written in the depths of your soul

Remember in the noon day
Sit in peace, meditate
Stillness takes you further than you know

A little for your father, a little for your mother
A little for your sister, a little for your brother
A little love for your soul will make you whole

If you wanna walk in power
Dedicate an hour
An hour for the shower of love

Do it in the evening
You will be receiving
The piece that you’ve been leaving behind

A little for your father, a little for your mother
A little for your sister, a little for your brother
A little love for your soul will make you whole, oh

Be rid of your disguises again